NOVINKA - INOVATIVNÍ ELEKTROVOZÍKY ROBOOTER NYNÍ SKLADEM V NAŠÍ PRODEJNĚ V PRAZE!

Elektrický vertikalizační vozík XZ-Droid smart

XZ-Droid smart je elektrický vertikalizační vozík společnosti Bangbang Robotics, který je vybaven inteligentními funkcemi. Vozík je určen pro lidi s omezenou pohyblivostí, kteří potřebují podporu při chůzi. Elektrovozík má nízké těžiště a vysokou přesnost senzorů, což zajišťuje stabilitu a bezpečnost při používání. Elektrický invalidní vozík XZ-Droid má dvojité kartáčové motory s výkonem 250 W, které umožňují rychlost až 4,5 km/h. Vozík má maximální nosnost 100 kg a dojezd na jedno nabití baterie je cca. 15 km. Doba nabíjení baterie je 4-5 hodin. Váha robotického polohovacího vozíku je 97kg.

Vozík XZ-Droid Smart Series od společnosti BangBang Robotics nabízí následující funkce:

  • Stání bez ochranných pomůcek: Vozík umožňuje uživatelům stát bez použití ochranných pomůcek.
  • Pohodlná mobilita v interiéru i exteriéru: Vozík je vybaven 360° otáčivým univerzálním joystickem, který lze ovládat jedním prstem. Joystick je vodotěsný a odolný proti rušení.
  • Samostatná péče bez zátěže: Vozík umožňuje uživatelům samostatnou péči a je vhodný pro různé složité životní situace.
  • Okamžité dálkové ovládání pomocí aplikace: Umožňuje snadné ovládání robota.
  • Nácvik rehabilitace dolních končetin: Záznam dat v cloudu, inteligentní rehabilitace, efektivnější .

Elektrický chytrý polohovatelný vozík XZ-Droid Smart Series od společnosti BangBang Robotics nabízí uživatelům s omezenou pohyblivostí možnost pohodlného a bezpečného pohybu. Pokud máte zájem o tento produkt, kontaktujte prodejce E-SCOOTERS.cz v Praze, který je výhradním zástupcem a distributorem značky Robooter od inovativní společnosti Bangbang Robotics v České a Slovenské republice. 

 

Obrázek článku